Čekej na mě - Rebecca st. James

Rebecca st. James Čekej na měStručný obsah knihy:

Křesťanská příručka věnovaná tématu předmanželské sexuální čistoty. Publikace nabízí příběhy ze života i otázky k zamyšlení nad problematikou sexuální morálky. Určeno dospívajícím a mladým křesťanů.

Zdroj: http://baila.net/

Ukázka z knihy:

Rebecca st. James - Čekej na mě (odkaz)

Autorka:

Rebecca St. James je jednou z nejznámějších křesťanských zpěvaček současnosti. Za album Pray obdržela cenu Grammy a je také držitelkou několika křesťanských hudebních cen. Rebecca je známá nejen svou hudbou, ale také hlubokou láskou k Bohu, pevnou vírou a ochotou sloužit druhým. Je také autorkou několika knih, v češtině již vyšlo 40 dní s Bohem.

Zdroj: http://gimel.cz/

Z mého pohledu Rebecca st. James : Je to úžasná zpěvačka, kterou obdivuji. Díky ní jsem si uvědomila spoustu věcí a pomohla mi v urovnání svých myšlenek. Je úžasná a moc si jí vážím pro její názory, postoj a lásku k Bohu. Brzy o ní můžete očekávat článek v hudebním koutku. :)

Můj názor na knihu:

Z křesťansky směrovaných knih je tahle moje nejmilejší. Rebecca je v knize upřímná a po celou dobu co jsem knihu četla jsem se cítila úžasně. :) Tuto knihu jsem dala přečíst i mím kamarádkám, z toho jedna není věřící a přesto se jí kniha líbila a víceméně s ní souhlasila. 

Četla jsem knihy této podobné, a teda musím říct že takhle je dle mého nejlépe podaná. Je taky moc hezky graficky upravená. Taky si nemůžu vynachválit studijní příručku v zadní části knihy, která je vážně praktická a skvělá.

Nevím, nikdy jsem na tuto knihu nečetla ani neslyšela názor nějakého kluka, takže to nemůžu říct, nakolik se líbí kniha klukům. Je ale psaná tak, aby mluvila i ke klukům nejen k holkám. Takže pokud jste jí někdo četl, určitě mi dejte vědět, ať vím. :D

Věřím že vás tahle kniha osloví a pomůže vám ať už poznat jiný pohled, nebo si urovnat myšlenky. Přeji příjemné čtení a doufám že mi napíšete svůj názor na knihu. Budu se těšit. ;)

Zobrazeno 1267×

Komentáře

ToB

Já jsem ji třeba četl. Ale kvůli tomu, abych měl co doporučit studentkám :-)

Knížka se mi líbila. Ve vyučování jsem použil kapitolu o oblékání :-)

PavelPe

Pokud je celá knížka tak dobrá jako 1. kapitola, která tu je k dispozici v odkazu jako ukázka, tak můžu doporučit i všem ostatním klukům. 1. kapitola mě oslovila a pomohla. Navíc mi je tahle tématika blízká, protože jsem v SČS. Jediné co mi na knížce momentálně vadí (nečetl jsem ji celou) je fotka na obalu. Jsem prostě jenom chlap a vidět tak krásnou ženu oblečenou timhle způsobem je pro mě fakt velké pokušení...

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně a blogu

Gabrina
na signály.cz

Jmenuji se Gabriela a je mi 14 let. Od malička vyrůstám tak trochu v křesťanské rodině. Nedávno jsem opravdu uvěřila, takže jsem ještě takovej zelenáč. :D

Autor blogu Grafická šablona Nuvio